Speciale gelegenheden

Villa Dente maakt van elke gelegenheid een feest. Wij bieden formules op maat voor grote en kleine groepen, zowel voor privéfeesten als voor alle bedrijfsevents.

Wij helpen u met de organisatie van uw evenement en stemmen met plezier onze diensten af op uw wensen en vereisten. Contacteer ons gerust voor een afspraak zodat wij uw feest tot in de puntjes kunnen plannen. Zo kan u op de dag zelf alles aan ons overlaten en kan u in alle rust genieten.

Alle faciliteiten staan ter uwer beschikking. Ook het grote terras en de speeltuin met springkasteel kunnen deel uitmaken van uw evenement.

Wij kunnen de gepaste sfeer creëren voor alles van een huwelijksjubileum of kinderverjaardagsfeestje tot een productvoorstelling of lezing met receptie.


Privé

Wij staan klaar voor alle familiefeesten: verjaardagen, (huwelijks)recepties, doopsels, communiefeesten, koffietafels,...


Bedrijven

Alle feesten en evenementen voor uw bedrijf: recepties, personeelsfeesten, pensioen, productvoorstellingen, klantenevents, gepast afsluiten na teambuilding,...

Bedrijven


Ook genieten van de hedendaagse keuken met dagverse producten? Villa Dente heet u van harte welkom!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x