Restaurant

Villa Dente wenst een volwaardig familierestaurant te zijn, dat klein en groot al het nodige aanbiedt: gezelligheid, lekker eten, en een vriendelijke en vakkundige service in keuken en zaal.

Wij zijn geen restaurant dat zoveel mogelijk klanten tracht te verwerken, wij stellen de ervaring van onze gasten op de eerste plaats.

We beginnen met een warm onthaal voor al onze gasten. Komt u voor een etentje à la carte voor twee, of bent u te gast op een speciale gelegenheid, u bent steeds zeker van kwaliteit op uw bord. Bovendien zullen alle leeftijden en voorkeuren hun favoriete gerecht terugvinden op onze kaart. Verse ingrediënten, met vakmanschap bereid, in een aantrekkelijke presentatie.

U kan genieten van uw maaltijd in een piekfijn verzorgd en stijlvol interieur. Wij verwelkomen iedereen in alle comfort. De inrichting biedt ruimte aan elke tafel, in plaats van de ruimte te vullen met tafels. Dit zorgt voor een open en ontspannen gevoel. Daarom kozen we ook voor comfortabel meubilair bestemd voor gemoedelijk genieten.


Villa Dente is gelegen in een groene en rustige omgeving net buiten centrum Schoten. Deze aangename residentiële buurt is het ideale kader voor een fijne lunch of gezellig diner. Ook voor koffie en desserts, recepties, bedrijfsevents en alle feesten zijn wij zeer bereikbaar en dichtbij, maar met het gevoel even ver weg van alles te zijn.

Ons ruime terras en aangename veranda zijn omringd door groen. In de uiteraard zeer lichtrijke veranda hebt u het buitengevoel met alle comfort van binnen. In de zomer is ons ruime terras een aanrader om te verpozen in de zon en een licht briesje.

Wij denken ook aan de kleintjes in onze tuin. In de speeltuin en het nieuwe springkasteel hebben ze alles om ook de actiehonger te stillen.


Ook genieten van de hedendaagse keuken met dagverse producten? Villa Dente heet u van harte welkom!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x